De allereerste race van dit – toch wel vreemde – seizoen eindigde met de overwinning van Colin Caresani. Na een pittig gevecht met teammaat Laurens de Wit veroverde hij de hoogste podiumplek, zowel in het senior klassement als het junior klassement.

In de Zolder Grandprix – wegens COVID maatregelen gereden in Zandvoort op 22 en 23 augustus – heeft Jules Grouwels een wereldstart, terwijl Milan de Laet met veel wielspin slecht van zijn plaats komt. Colin Caresani pakt de tweede plaats met de prima van de negende plaats gestarte Laurens de Wit op drie en Dante Rappange op plaats vier. Het is fraai om te zien hoe de Fiesta’s hun weg driedik proberen te vinden in de kombocht. Colin voelt zich prima op het vochtige circuit en pakt de kop over van Grouwels, die ‘under investigation’ is omdat hij te ver vooruit stond op zijn startpositie.

De eerste drie wagens rijden dicht bij elkaar. Jules Grouwels kan het hogere tempo van Laurens de Wit niet bijhouden en moet een plaats inleveren.

Laurens de Wit pakt elke ronde wat tijd terug op koploper Colin Caresani en de spanning is om te snijden. Laurens de Wit verschijnt steeds groter in de spiegels van Colin Caresani, terwijl Rik Koen Dante Rappange naar de vierde plaats terug verwijst.

Colin Caresani wint deze spannende wedstrijd na flink op de huid gezeten te zijn door Laurens de Wit. Uitstekend verdedigend gereden en een terechte overwinning.

De tweede race startte Colin vanaf de 7e startpositie. Opnieuw spannende gevechten met Laurens de Wit, helaas kwam Colin niet verder dan 4e plaats algemeen en 2e in het junior klassement.

In het overall klassement van de Ford Fiesta Sprint Cup brengt hem dat de 2e positie in het algemeen klassement en 1e in het junior klassement.

Op naar de volgende race op 25-27 september bij de Gamma Racing Days op TT Circuit Assen.