Racekalender 2020

 

FORD FIESTA SPRINT CUP 2020

27 juni — V-Max testdag, Circuit Zandvoort Kaart

12 juli — V-Max testdag, Circuit Zolder (BE) Kaart

21 – 23 augustus — Zolder Superprix, Circuit Zandvoort (BE) Kaart

25 – 27 september GAMMA Racing Days, Circuit Assen Kaart

9 – 11 oktober — Voorjaarsraces, Circuit Zandvoort Kaart

30 oktober – 1 november — Hankook Finale Races Kaart

 

Aankomende Evenementen

27 juni – V-Max testdag, Circuit Zandvoort

Het Aftellen is Begonnen!

Dag(en)

:

Uur

:

Minuten

:

Seconden

Ford Fiesta Sprint Cup

Seizoen 2020

Seizoen 2020 wordt spannend, ik ga op jacht naar de eerste plaats. Mijn rookie seizoen 2019 eindigde op een mooie 2e plaats in Divisie 1 – rijders van 15 tot en met 24 jaar en een 3e plaats in het algemene Dutch Belgium Superstar kampioenschap.  Met het nieuwe Zandvoort F1 circuit wordt het voor alle rijders een mooie uitdaging. De Ford Fiesta Sprint Cup is een gecombineerd kampioenschap voor Nederland en Belgie. Beide een officieel KNAF Nederlands – respectievelijk RACB National Kampioenschap  georganiseerd door
V-Max Racing Management uit Breda.  Lees meer over de Ford Fiesta Sprint Cup.

Zolder Superprix

Circuit Zolder (BE), 7 – 9 augustus 

Ook dit jaar staat een fantastisch raceweekend op de planning van circuit Zolder! De Superprix, op zaterdag en zondag 8 en 9 augustus, staat weer garant voor een groots spektakel. Zolder is en blijft een uitdagend circuit.

Website evenement

Tijdschema

Live Stream

 

Gamma Racing Days

TT Circuit Assen, 25 – 27 september

De Gamma Racing Days is een gecombineerd auto-, motoren en kartrace evenement en met gratis entree ook een van de drukst bezochte raceweekenden van het jaar. Dit jaar is de  twintigste editie, reden om de bezoekers te trakteren op een Renault Formule 1 demonstratie.

Naast de Ford Fiesta Sprint Cup rijdt een keur aan internationale wedstrijdklassen en zijn er verrassende demonstraties en activiteiten naast de baan. 

Website evenement

Tijdschema nog niet bekend

Live Stream nog niet bekend

(Spring) Races

Circuit Zandvoort, 9 – 11 oktober

Naar de eerste race in de Ford Fiesta Cup werd reikhalzend uitgekeken – echter de corona crisis heeft ervoor gezorgd dat deze race verplaatst is naar 9-11 oktober.

 

Website evenement 

Tijdschema 

Live Stream 

Hankook Finale Races

Circuit Zandvoort, 30 oktober – 1 november, TT CIrcuit Assen

Van 30 oktober tot 1 november wordt het autorace seizoen op een spectaculaire wijze afgesloten tijdens de Hankook Finaleraces op het TT-Circuit van Assen, het weekend van de grote ontknoping.

 Tijdens dit weekend wordt het kampioenschap beslist in de Ford Fiesta Sprint Cup. Tevens is ook de Internationale  SMP Formule 4 Championship ook dit jaar weer van de partij. Het programma staat dit jaar weer garandeert voor een mooie mix van races:

  • GT&Prototype Challenge:
  • Supercar Challenge
  • Ford Fiesta Sprint Cup 
  • SMP Formule 4

Voor alle raceklassen is dit dé afsluiting van het seizoen waar de kampioenen bekend zullen worden en tevens een mooi familie evenement voor jong en oud!

Website evenement

Tijdschema nog niet bekend

Live Stream nog niet bekend